Vacature

Backx & Ripmeester is altijd op zoek naar getalenteerde advocaat-stagiaires, beginnend of juist al gevorderd. Geweldige zaken, fantastische cliënten, korte lijnen.

(Gevorderd) advocaat-stagiair(e) voor de civiele procespraktijk

Backx & Ripmeester Verzekeringsadvocaten B.V. is een Rotterdams nichekantoor op het gebied van het verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht. Het kantoor staat verzekeringnemers en verzekerden uit heel Nederland bij, van grote bedrijven tot particulieren. Onze specialisatie en snelheid van handelen staan borg voor een continue kwaliteit van het allerhoogste niveau. In alle gevallen staat onze ‘geen woorden maar daden’ aanpak voorop. Wij zijn immers niet voor niets gevestigd in het hart van Rotterdam.

Wat bieden wij?

Wegens uitbreiding van onze praktijk hebben we plaats voor een beginnend of gevorderd advocaat stagiair(e). Wij bieden een dynamische (proces)praktijk op het gebied van verzekeringsrecht en het aansprakelijkheidsrecht. Je zal allerlei geschillen tegenkomen, van technische (brand)schades tot persoonsverzekeringen, van bedrijfsaansprakelijkheid tot productaansprakelijkheid. Daarbij zul je niet alleen adviezen en processtukken schrijven, maar je zult ook zelf in de rechtbank staan om daar de belangen van onze cliënten te behartigen. Je draait dus direct volledig mee. Zo kun je je op allerlei vlakken ontwikkelen.

Wie zoeken wij?

We zoeken kandidaten die affiniteit hebben met de civiele praktijk, die gedreven zijn, nieuwsgierig en creatief. Of je nu net bent afgestudeerd of al ervaring hebt binnen het bedrijfsleven of de advocatuur, het gaat ons er om dat de juiste persoon de juiste zaken behandelt. Kortom, spreken juridische inhoud, procespraktijk, een enthousiast team en ambitie je aan? Laat het ons dan weten. Een korte motivatie, voorzien van curriculum vitae, cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen kun je sturen naar mr@verzekeringsadvocaten.nl Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met mr. M. (Mark) Ripmeester op 010 206 2050.