Agnes Koert

Agnes Koert heeft rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2009 studeerde zij af in de richting privaatrecht en in 2010 rondde zij ook haar tweede master Bedrijfsrecht af. Zij was toen inmiddels overigens al werkzaam als (senior) juridisch medewerker bij de rechtbank in Den Haag.

Binnen de specialisatie van het kantoor heeft Agnes Koert zich (nog verder) ingegraven in de problematiek omtrent persoonsverzekeringen, met name arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV) en ongevallenverzekeringen. Agnes Koert adviseert en procedeert op dat gebied, steevast vóór verzekerden en tegen verzekeraars. Méér dan eens heeft dat er toe geleid dat bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheidsverzekeraars tot uitkering over zijn gegaan of hebben hervat.

Agnes Koert verscheen in de televisie uitzending over het onderwerp: "Moet de overheid ingrijpen in het aov-debat"  van het Avrotos programma "Radar". Bekijk hier de uitzending terug.

Bekijk hier een artikel uit am:magazine waarin Mark Ripmeester en Agnes Koert met verzekeraars in gesprek gaan over conflicten rondom arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Contactgegevens

Verzekeringsadvocaat mr. A. (Agnes) Koert
koert@verzekeringsadvocaten.nl
010-206 20 50